Trackman

Trackman -mittaukset

Aurinko Academy järjestää Trackman-mittauksia, joissa mitataan tutkan avulla mailan liikerataa ja pallon lentokaarta. Pelaaja saa jokaisesta mittauskerrasta raportin suoraan sähköpostiin. Mittaukset suorittaa Mika Brunou.

Mittaukset soveltuvat kaikille pelaajille ja niiden aikana voidaan keskittyä erilaisiin asioihin:

Perusmittaus/-tarkistus
Mitataan lyönnit rautamailalla ja draiverilla. Mittaustuloksia voidaan verrata joko pelaajan aikaisempiin mittauksiin tai sitten jonkin tourpelaajan malliswingiin. Lyönnin tilan ja kehityksen pääsee näkemään numeroiden valossa.

Mailojen fittaus
Trackmanin avulla on helppo testata eri mailavaihtoehtoja. Pelaaja voi keskittyä testin aikana yksittäisiin lyönteihin ja laite näyttää jälkikäteen yhteenvedon, jossa kunkin mailan/mailavariaation lukemat on eriteltynä. Valinta sopivimmasta mailasta on helppo tehdä puhtaiden faktojen perusteella.

Lyönnin optimointi – draivi/raudat
Trackmanin viisareista, eli Optimizer-näkymästä, pääsee näkemään optimiarvot omalle lyönnille eli siis sen mitä arvoja parantamalla pallo lentää pidemmälle.

Mailojen kantamat
Lista oman bägin mailojen kantamista. Samalla pääsee näkemään myös sen, onko bägin sisältö harmoniassa vai löytyy yllättäviä aukkoja tai päällekkäisyyksiä. Bägin koko sisällön mittauksen saa tehtyä noin 40 minuutissa.

Mittauksien hinnat 20€/20 min.

Ajanvaraukset:
http://trackmangolf.fi/ajanvaraus/
mika.brunou(at)gmail.com
– 050 555 0806